ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Έχετε την υποχρέωση να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε το προϊόν εντός  14 ημερών από την παραλαβή του. Εάν το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερών ,θεωρείται ότι παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και το κατάστημα μας μπορεί να μην επιδεχθεί τη επιστροφή και αντικατάσταση του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Εάν το προϊόν παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση ,αφού το παραλάβουμε και το επιθεωρήσουμε, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν , αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και αποστολής του νέου. Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν , είτε την επιστροφή των χρημάτων που μας καταβάλλατε.
  2. Εάν από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. . Και σε αυτή την περίπτωση ,αφού το παραλάβουμε και το επιθεωρήσουμε, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν , αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και αποστολής του νέου. Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν , είτε την επιστροφή των χρημάτων που μας καταβάλλατε.
  3. Εάν επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν, υπό τον όρο ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμο και όχι κατόπιν παραγγελίας .Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς το μεταφορικό κόστος επιστροφής του καθώς και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος. Εάν δεν επιθυμείτε την αλλαγή του με άλλο προϊον αλλά την επιστροφή χρημάτων , θα σας παρακρατηθεί το μεταφορικό κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν καθώς επίσης και η συσκευασία αυτού  θα πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση ,να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι πλήρης. Διαφορετικά ένα το προϊόν επιστραφεί ελλιπής ή κατεστραμμένο, το κατάστημα μας  διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή  και να σας το στείλει πίσω με δικά σας έξοδα μεταφορας.

Το προϊόν προς αντικατάσταση πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα  έγγραφα το συνόδευαν κατά την αγορά του. (Δελτίο  Αποστολής, Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής) 

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με τον υπεύθυνο Πωλητή του καταστήματος μας στο τηλέφωνο 22210-90092